BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, December 9, 2009

GENTING DEC 09

Salam semua....
Dr haritu aku nak update ni...
X menyempat...
Nak upload gambo2 p genting blk raye haji aritu....
Saje jek ajak hubby g jalan genting....
Cuci2 mate tgk keindahan alam ciptaan Tuhan ni....tp sampai sane dlm skyway....mmgla cantek semua ijau...gunung ganang...bukit bukau...tapi yg x bestnyer ade bukit yg kena tarah...huhu.....sygnyer la keindahan bumi ni dh terancam..

Last2 aku kat sane jalan-jalan jek...x main pon sbbyer tersangatla ramai org..huhu...
lupe lak aku school holiday daaa.....pttla ramai sgt org....
tobat...pasni nak g tempat cmni...xnak ar g time school holiday cmni....sesak!
Jom ar tgk gambo aku n kat genting...


Aku n hubby terchenta dalam skyway..


Mase ni tgh control cun...kehkehkeh..



3 aweks cun..hehe...sebelah aku yg pakai cap tu model jepun...hihi...baju merah tu adik ipo aku....afzan..



ni lah keindahan Yg Maha Kuasa yg mendamaikan jiwa......tp tgk...kejahatan manusia...ditarahnyer bukit yg cantek tu...huhu....



1,2,3...SNAP!

OK..sekian utk kali ni...nanti kalau ade yg menarik aku upload lagi ek.....babai semua...
Have A Nice Day!!!!













4 comments:

SuhailaHanafi said...

kalo time cuti sekolah ni memang mana2 pun penuh la yani.. tapi kalo aku suka g pantai.. dapat chalet.. tapi keadaan laut sekarang ni tak best..

...cikisz... said...

makin cantikla.......
lamenya xjmpe dia):

HudaBanny said...

aku pon skrg ni kaki mcm gatal aje nak jalan2..tpi nak pegi tmpt yg melapangkan hati & otak....tapi cuti tak approve la....huhuhuhu

HudaBanny said...

aku pon skrg ni kaki mcm gatal aje nak jalan2..tpi nak pegi tmpt yg melapangkan hati & otak....tapi cuti tak approve la....huhuhuhu