BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, January 11, 2010

"TERLAMBAT WISH"hehe...

Salam tahun baru semua..sori lambat wish...lame btl x update blog ni.....bkn pe....mls yg melanda...bz pun 1 hal gak...weekend lagila bz melayan hubby tercinta....hehe....

Tapi x terlambat kan nk wish selamat thn baru utk semua....smga thn 2010 ni diberi seribu rahmat dan keberkatan dariNYA....Amin.....

Sebenarnye dah 3 mgu berturut2 aku keja weekend...sian hubby....x jemu temankan aku keja...thanks ye yang.....tu yg wat aku lagi syg ni...hehehe...

Bkn pe aku keja ni sbb nak cuti ganti.....kitaorg merancang nak p honeymoon lagi ujung bln ni....
Nak p SABAH.....hehe....saje jalan2...mkn angin.....nak ikut??

Dalam kesibukanku ni....aku dpt berita gembira.......smg berita gembira tu akan sentiasa menggembirakan aku, hubby, familyku n family in law.....InsyaAllah....

Smg tahun ni tuhan limpahkan rezeki untuk aku sekeluarga....AMIN....

4 comments:

...cikisz... said...

da ade isi lg ke
Bagusla........ rezeki
so xblela p sabah hjg tahun kan

YaNiEjaD said...

sabah tetap p...ujung bln ni la yang.....mudah2 han AMINNNNN.....

SuhailaHanafi said...

dah mula wek2 ke hehe.. jangan lasak2 tau masa hanimun..

YaNiEjaD said...

tulah....hehe....xsangka lak leh lekat time nak p jln2 ni..mudah2han semuanyer sekamat...amin....