BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, January 20, 2010

NO MOOD!

Hari ni aku mcm xde perasaan....huhu....

nape ek....tekak ni pun loya semacam jek....

nak telan ape semua x kena.....makan tu x kena...makan ni x kena...ns x msk...ikan xleh....huhu...
nak mkn ape??????

TLG!!!

Perut lapo.....yg aku leh telan tula.....

ROTI GARDENIA DELICIA yg rase coklat tu...tu pun men telan2 jek....

xsedap badan.....malas nak wat keja....

mcm2..semua ade.....

ISH!xleh malas2...bahaya....tp tu lah yg aku rase skrg ni...

Cptla sok....x sabo tgu hubby blk....

Nak merengek2 lak kat die....huhu....

Siannnn aku.....huhu...SEKIAN!

3 comments:

SuhailaHanafi said...

normal la tu mak buyong hehe..
buah2 pun xleh telan ke yani? cuba la makan pisang ke, jambu batu ke.. jangan yang tajam2 mcm nenas dah le..

.pRiya-[pwincez]-Liya. said...

hehex..
siz nie mengandung yer..
Tahniah k..
mugkn priya lambat wish kOwt..

priya baru jer taw..
take care yer..
try lar mkn buah2an..
asam ker..jeruk kr..
stOp rasa lOya tue..

Take care =D

YaNiEjaD said...

SU>>nasib baik buah boleh su...mkn pisang oklah...ngan limau...nenas x berani nak mkn..huhu...tp kekadang tgk cam sedap jek...su dah sarat ek?hati 2tau...tc!

PRIYA>>thanks...akak mkn gak asam..tp x leh byk sgt dik oi..awal2 lagi pregnant ni..asam tu byk asid...jeruk mmg x sentuh...takot...sbb ade history miscarriage...