BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, February 3, 2010

~PENANGAN MAK BUYONG~hehe....

Lame x update blog....
Suke bace blog orang lain...tapi nak taip kat blog sendiri aku malas....lagi la time2 aku mcm ni...
kadang2 elergic...xleh tgk laptop....nak muntah....
nak bersolek pun x dek mood g keja.....tepek bedak johnson baby tu jek.....x pakai lipstik langsung...
bau nyer leh wat aku loya n nak muntah....huhu....
Mak aku ckp "agaknyer anak dlm perut ko tu lelaki x...dah pakai make up x suke".....
"hehehe"....aku gelak jek bile mak kate mcm tu.....Bagi aku n hubby x kisah pun first baby ni boy ke girl....ape yg tuhan bagi aku bersyukur sgt2.....n berharap smg baby sempurna n sihat walafiat....

FUHHHHH!!!Penat g sabah ni sebenarnyer x ilang lagi.....bj dlm beg aku x sempat nak kemas masuk kan dlm almari blk.....nasib baik la ade hubby yg baik hati n memahami....tlh basuhkan baju kotor setimbun pas blk sabah aritu.....TQ HUBBY!!LOVE U SO MUCH!...aku ni.......dlm flight punyelah x leh bau makanan...org mkn....aku bau rase nak muntah....hubby sik sapu minyak panas jek kat belakang badan aku.....tampal koyok lain lak cite....haha....ibu mengandung....cm nila gamaknyer.....nasib aku x termuntah dlm flight tu.....mate x ngantok pun aku pejam2...nak bg tdo...xnak muntah...huhu.....

Kat sabah pun byk yg aku x leh telan....nasi pun jamah sket2 jek wat alas perut....dah lah mkn kat sane x sedap langsung....terpaksa hubby tapau MCD.......KFC.....hehe...tu jek yg aku leh telan....nak g jln time mabok cmni...cmni la jwbnyer....nasib en HUBBY layankan saje kehendak aku.....

Nak upload gambo p sabah...tp malas lagila.....nantilah...kalau rajin aku upload yer.....

hehe...tp gambo baby ade....mase ni baby br 5w 2 d....tp alhamdulillah baby sht....heart beat die pun ade...aku dh dgr aritu......cam x caye jek....Alhamdulillah......smg semuanyer akan selamat....AMIN.....



tu yang bulat itam tu lah baby ku......

4 comments:

iLyanayahya said...

congrats yani.. dah dpt miracle smula.. same2 mengharung anugerah kali ke2 ni dgn lebih sabar.... yana dah 28 weeks.. berat dah rasa perot ni..

nornazliana said...

hai tahniah

SuhailaHanafi said...

ye rasanya boy huhu.. cuba cek muka nampak selekeh tak.. dah ramai cakap kat aku kalo boy mak dia masa membuyong nampak selebet.. tengok la gambar aku dulu2 tu yani huhu..

Papa @ Mama Zara Sofea said...

sue --> aku kta jgn marah tau.. ko tak selebet tpi kurang seri sikit... itu kuar boy.. kalo yg cun melecun tu girl.. aku agak jer la..

yani --> boy kut nih..